website_knoop

 

Wie zijn wij

De directie van SVDH Vermogensbeheer bestaat uit Fons Schraauwers, Paul van den Hout en drs. Gerbert Klop.

Fons Schraauwers (1954) is vanaf 1980 actief in de wereld van beleggen en vermogensbeheer. Na een carrière van 16 jaar bij de (toenmalige) Amro Bank heeft hij gekozen voor het zelfstandig ondernemerschap en werd partner van een financieel adviesbureau waar hij een vermogensbeheertak heeft opgezet. In 2000 heeft financieel dienstverlener Meeùs de aandelen van het bureau verworven, waarna Fons in dienst trad bij Meeùs Vermogensbeheer. 

  profiel_foto_fons_
     

Paul van den Hout (1954) is afkomstig uit het speciaal onderwijs en heeft vele jaren grote affiniteit met het beleggingsvak. In 2006 is hij toegetreden tot de directie van Meeùs Vermogensbeheer en is (mede-)verantwoordelijk geweest voor de uitbouw van de vermogensbeheer-portefeuille.

Na een management buy-out zijn Fons en Paul per 1 januari 2010 de nieuwe aandeelhouders geworden en hebben zij hun beleid voortgezet onder de naam Schraauwers Van den Hout & Partners Vermogensbeheer BV (SVDH Vermogensbeheer).

  profiel_foto_paul_vd_hout
     

Drs. Gerbert Klop (1973) is na zijn studie economie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam als market maker / optiehandelaar aan de slag gegaan op de optiebeurs te Amsterdam. Daarna heeft hij een trainee programma doorlopen bij de KBC Bank Nederland en is vermogensbeheerder geworden. Na 4 jaar heeft hij gekozen voor het zelfstandig ondernemerschap en werd oprichter en partner van een vermogensbeheerder. Sinds 2012 is Gerbert als directeur en vermogensbeheerder verbonden aan SVDH Vermogensbeheer.

Vanzelfsprekend beschikt SVDH Vermogensbeheer over een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en zijn de vermogensbeheerders ingeschreven in het register van het Dutch Securities Institute (DSI).

  profielfoto-gerbert