Beheer oudedagsvoorziening

 

Beheer oudedagsvoorzieningen

In de afgelopen decennia hebben veel particulieren, maar ook zelfstandigen en ZZP’ers geld gestort in verzekeringspolissen (lijfrente- en pensioenpolissen) om hiermee een (extra) oudedagsvoorziening op te bouwen. In veel gevallen is dit in beleggingspolissen geïnvesteerd. De praktijk leert dat deze polissen slecht renderen, aangezien er niet naar wordt omgekeken en de kosten buitensporig hoog zijn (woekerpolis).

SVDH Vermogensbeheer adviseert u het in verzekeringspolissen opgebouwde vermogen door haar te laten beheren. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat uw polis optimaal rendeert en dat de kosten laag blijven. Onze kosten zijn volledig transparant en behoren tot de laagste in de markt.

Deze dienstverlening bieden wij aan in samenwerking met Pullen & Partners. Marc Pullen is partner in SVDH Vermogensbeheer. Marc is directeur/eigenaar van Pullen & Partners, financieel adviseurs te Raamsdonksveer en heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van financiële advisering. Marc is gecertificeerd pensioenadviseur (Bachelor in Pensions & Life Assurance) en is als erkend hypothecair planner ingeschreven in de registers van CEHP en SEH. Pullen & Partners, financieel adviseurs beschikt over alle benodigde vergunningen van de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

profielfoto_marc_goed